apartamente noi bucurești

Reședința privată maximizează confortul prin terase mari

Finalizată în 2013, reședința impresionează prin arhitectura și compoziția sa modernă. Casa se află la marginea amplasamentului și această decizie a fost luată pentru a răspunde uneia dintre cerințele clienților care nu doreau o grădină mică în spate, ci mai degrabă un vast spațiu verde care putea fi accesat din părțile din casa.

Amplasarea casei pe site are, de asemenea, legătură cu expunerea la soare și dorința de a utiliza cât mai bine spațiul disponibil. Reședința se deschide spre sud printr-o lungă terasă acoperită. Acolo, o piscină mică și o zonă de lounge deschisă completează decorul.

O pergolă metalică mare pe o parte a casei creează un spațiu de lounge semi-privat, ideal pentru relaxare sau petrecerea timpului cu oaspeții. Deasupra ei, o terasă deschide nivelul superior către vedere și împrejurimi.

Garajul este parțial încorporat în amplasament, maximizând spațiile de locuit de la parter și etajele superioare.

Interiorul este organizat de-a lungul unei zone centrale de circulație care le leagă pe toate. Spațiile private sunt situate la nivelul superior, în timp ce zonele sociale sunt la parter. Parterul este spațios și deschis, cu ferestre cu înălțime completă și uși glisante din sticlă care îl conectează la o terasă lungă.

Bucătăria este mare și aerisită. Are o insulă mare cu o extensie de sticlă care servește ca masă sau bar. Paleta sa de culori este neutră și diversă. Galbenul însorit Bertoia al scaunelor luminează spațiul, în timp ce unitatea de depozitare neagră și lemnul cald îl macină și îl fac să se simtă primitor.

crossmenu