apartamente noi bucurești

Apartament modern cu două camere în Gothenburg

Acest apartament are 52 de metri pătrați, dar este surprinzător de spațios și luminos. Are două camere și o bucătărie aerisită, iar valoarea lui de piață la momentul acesta este de 1.795 milioane SEK. Apartamentul este situat în Kungsladaugård, o regiune a orașului Gothenburg, într-o clădire care datează din anul 1924. Este un apartament minunat, la etajul trei al unei clădiri cu trei etaje.
Apartamentul a fost frumos restaurat și prezintă ferestrele originale pe partea de est și vest, dar și pardoseala, lambriurile și ușile cu oglinzi originale. Acestea sunt toate elementele care au fost conservate în timpul renovării și cele care creează farmecul și personalitatea apartamentului.

Bucătăria este spațioasă și are o atmosfera de stil industrial. Este orientat spre est și este luminos. Bucătăria este mare și are destul spațiu pentru o zonă de luat masa. Este în formă de pătrat, iar acest lucru permite încadrarea multor aranjamente diferite și opțiuni de decorare.
Zona de living este și ea în formă de pătrat, iar acest lucru o face să fie versatilă și ușor de decorat. Este un spațiu flexibil, cu ferestre orientate spre vest, care privesc spre castele. În sufragerie se poate plasa foarte ușor o canapea, o masă de cafea, o bibliotecă sau o servantă și două fotolii confortabile. Dormitorul are ferestre orientate spre vest, cu priveliște spre un peisaj verde. Este un spațiu liniștit, perfect pentru relaxare. În dormitor găsim un pat dublu, un șifonier și un fotoliu, dar poate găzdui, de asemenea, și un mic spațiu de lucru, dacă este necesar. Per total, este un apartament frumos, care nu este exagerat de mic, dar totuși primitor și prietenos.

crossmenu