apartamente noi bucurești

Cabana rustică elegantă

Această casă de vacanță este o ilustrare încântătoare a avantajelor designului modern din mijlocul naturii. Cabana rustică de lux este situată pe dealuri și este cât se poate de primitoare. Interiorul fără probleme al acestei frumoase cabane adoptă un aspect simplu, pentru a crea zone de lucru și de odihnă distincte în dimensiunile sale.

Ușile franceze generoase se deschid într-un miez curat, netezit, cu toaletă și bucătărie și zonă de luat masa pe o parte și un modest pat dublu pe de altă parte. De asemenea, patul se dublează ca loc de petrecere a timpului liber în timpul zilei. Pardoseala din lemn și pereții albi strălucitori conferă o senzație rustică, în timp ce dulapurile, accentele pictate cu căldură și mobilierul reciclat adaugă un plus de șic neglijent. Rafturile nefinisate din bucătărie, de exemplu, sunt confecționate dintr-o ladă veche de Pepsi.

Baia ar putea oferi o atmosferă de hotel de lux, cu culorile sale senine, finisajele șlefuite și interioarele fără pată. Răspândirea spațiilor oferă șansa de a experimenta priveliștile în aer liber, fără a fi nevoie să pășiți prea departe. Terasa și grădina sunt un loc cu vederi splendide asupra lacului și nu numai, în timp ce bucătăria în aer liber cu grătar este perfectă pentru zilele însorite de vară.

Această cabană de țară celebrează frumusețea printr-un design subtil și inteligent. Subevaluat în vocabularul său, oferă o viață elegantă și confortabilă, care permite mediului înconjurător să aibă grijă de răsfățurile spațiale.

crossmenu