apartamente noi bucurești

Eleganța unei cabane rustice

Design-ul modern care poate fi regăsit în interiorul cabanei aflate în mijlocul naturii dezvăluie partea elegantă și contemporană a acesteia. Aerul rustic este combinat cu eleganța și formează o atmosferă unică și primitoare. Proprietarii și-au dorit spații de odihnă diferențiate de spațiile de lucru sau de servit masa, iar arhitecții au pus în practică dorința acestora făcând cabana un vis devenit realitate.

Ușile franceze ascund bucătăria, dining-ul și o toaletă pe una dintre laturi, iar pe cealaltă poate fi găsit un pat dublu. Datorită compartimentării, patul devine și loc de petrecere a timpului pe decursul zilei. Pardoseala de lemn inspiră stilul rustic care este completat de fundalul alb. Dulapurile, mobilierul și accentele de culoare oferă căldură spațiului și un plus de eleganță.

Baia este o încăpere elegantă plină de strălucire. Culorile senine și finisajele șlefuite dau senzația de curat. Dacă doriți să admirați uimitorul peisaj, nu este nevoie să părăsiți cabana pentru că priveliștea poate fi văzută din interior. Totuși, dacă doriți să vă bucurați de aer curat, terasa și grădină sunt concentrate asupra lacului, iar bucătăria de vară dotată cu grătar dezvăluie natura în toată splendoarea ei.

Această minunată cabană a folosit natura ca fiind un element liniștitor pentru trup și suflet, regăsindu-se și în spațiile interioare care sunt decorate într-un stil elegant și confortabil.

crossmenu