apartamente noi bucurești

Îmbunătăți decorul: inspirație pentru o casă veselă

Dacă ați dorit vreodată să creați ceva mai multă veselie în casa dumneavoastră, ar trebui să aruncați cu siguranță o privire asupra acestui design exuberant. Această casă veselă este plină de atâta inspirație. Are un design coeziv, un decor jucăuș și o senzație relaxată, care exprimă doar cuvântul „acasă”. Atât de luminos și frumos.

Mobilierul din lemn adaugă căldură designului alb, iar un covor mic cu model adaugă și mai mult interes spațiului frumos. Scara uzată și decorul distractiv păstrează designul relaxat și modest. Dulapurile albe moderne oferă spațiu de depozitare, iar florile uimitoare adaugă și mai multă vioiciune acestei case fericite.

Ferestrele mari luminează spațiul și mai mult, iar o canapea gri se așează pe perete. Canapeaua este decorată cu perne și pături modelate, adăugând un pic de contrast și interes designului. Adorăm dulapul de la mijlocul secolului al XX-lea așezat între ferestre, adaugă multă căldură spațiului. O oglindă circulară se află deasupra dulapului, iar iluminatul unic adaugă o notă distractivă și creativă. Decorul plin de culoare sunt perfecte, adăugând multă creativitate acestui apartament.

Camera copiilor este unul dintre spațiile noastre preferate din această casă. O fereastră mare, nuanțe de verde și albastru minunat, și un cort minunat creează un design distractiv și interesant. Lumina de tavan este încântătoare, aducând un pic mai multă textură în cameră, iar mobilierul din lemn încălzește albul strălucitor. Suntem îndrăgostiți de acel tapet.

crossmenu