apartamente noi bucurești

Impresionantul sediu Melfi de Medir Architetti

Această structură impresionantă este situată în Pettoranello di Molise, Italia. A fost un proiect dezvoltat de Medir Architetti în colaborare cu Roberto Ianigro, Valentina Ricciuti, Roberto Ianigro, Valentina Ricciuti și Leo D’Antona. Echipa a fost rugată să proiecteze un sediu pentru Melfi Srl. Proiectul nu a fost ușor, dar în 2006 a fost realizat și gata de utilizare.

Locația a creat unele probleme și, pentru a face noua structură să se integreze în mod natural în peisaj, echipa a decis să creeze un design mai deschis. Structura este compusă dintr-o magazie pătrată și clădirea de birouri. Clientul a primit câteva cereri specifice pentru clădirea de birouri. E a vrut să fie proiectat cu un gol central cu dublă înălțime, cu luminatoare de unde galeriile de distribuție se răspândesc în direcții diferite, permițând accesul în celelalte camere.

Zona este înconjurată de munți, astfel încât priveliștile sunt foarte frumoase și nu au nevoie de introduceri suplimentare. Mai mult, structura deschisă a clădirii de birouri face tranziția dintre spațiile interioare și cele exterioare netede și mai puțin izbitoare. Clădirea are un aspect atrăgător în zonă, unde majoritatea structurilor din jur au un design mai liniștit și tradițional. Cu toate acestea, echipa de arhitecți care lucrează la proiect a încercat să integreze noua structură cât mai natural posibil și să nu o scoată în evidență prea mult, deci nu ar crea un contrast mare.

crossmenu