apartamente noi bucurești

O casă veselă, luminoasă și strălucitoare

Această casă este caracterizată prin voie bună și veselie. Decorul creat este pur și simplu magic, conturând o poveste cu multe zâmbete datorită stilului inspirațional adoptat. Dacă vă doriți o casă inundată de fericire, atunci trebuie să aruncați o privire asupra acestui apartament, Decorul jucăuș redă o senzație relaxantă care vă duce cu gândul la “acasă”, transformând o simplă casă în căminul dumneavoastră.

A fost amplasat mobilier din lemn pentru a aduce un accent pe fundalul alb, iar covorul aduce un plus de frumusețe în apartament. Scara a fost realizată cu un decor care pare a fi uzat pentru a atrage privirile de la design-ul modest din jur. Dulapurile au fost alese într-o nuanță de alb și sunt extrem de moderne, iar florile multicolore au rolul de a aduce puțină viață căminului.

Întreaga casă este inundată de lumină naturală, iar toată casă pare strălucitoare și extrem de spațioasă. Canapeaua gri este amplasată lângă un perete și este decorată cu pături și perne într-o nuanță aprinsă. Dulapul vintage este pus strategic între cele două ferestre pentru a adăuga mult mai multă căldură locului. Deasupra dulapului a fost adăugată o oglindă rotundă pentru o notă creativă în decorul plin de culoare.

Camera copilului este una dintre cele mai vesele încăperi din casă. Aceasta este dotată cu o fereastră mare și este pictată în tonuri de verde și albastru. Pentru mai multă distracție, în cameră a fost pus un cort pentru un băiețel cu spirit aventurier. Lumina de pe tavan încălzește mobilierul de lemn de un alb strălucitor și scoate în evidență tapetul de pe pereți.

crossmenu