apartamente noi bucurești

Proiectarea apartamentului lui Emily Stone

De obicei, atunci când cumperi un apartament, încerci să-l faci să arate așa cum îți place. Designul său interior inițial ar putea fi demodat, elementele sale interioare ar putea avea nevoie de unele reparații sau stilul ar putea să nu vă potrivească. În acest caz aveți nevoie de un designer de interior și uneori de o întreagă echipă de oameni care vă pot ajuta să reproiectați și să restaurați întregul apartament. Rezultatul tuturor acestor lucrări va fi uimitor și cu siguranță te va face să te simți mândru de deciziile tale.

Emily Stone a cumpărat un apartament în 2008, care nu arăta prea bine pentru aproximativ 1,3 milioane de dolari. Ea a rugat-o pe prietena ei, designerul Kajsa Krause, să își decoreze apartamentul în clădirea One York din TriBeCa, proiectată de Enrique Norten.

Apartamentul a devenit o oază de prospețime și căldură unde puteți petrece momente incredibile bucurându-vă de designul elegant și confortabil și de mobilierul folosit pentru decorarea acestui apartament minunat.

Dormitorul ei a devenit o insulă albă de odihnă și confort în care totul era dominat de aceeași puritate de culoare albă: covor alb, scaun de lectură alb, lenjerii de pat albe și chiar tablouri albicioase. Celelalte zone precum camera de zi, bucătăria sau sufrageria erau dominate de același alb și combinația dintre rustic și modern era încă păstrată. Este posibil să observați lămpile moderne din dormitor, care sunt aranjate într-un mod simetric, scaunele transparente și moderne de la masă sau bucătăria modernă. Aceste articole moderne sunt contrastate de elementele rustice reprezentate de lamelele de lemn ale tăbliei din dormitor, masa de cină din lemn sau buștenul din lemn folosit ca masă laterală în dormitor. Aceste detalii rustice adaugă mai mult farmec și căldură acestui apartament, astfel încât să vă puteți simți frumos și relaxat.

crossmenu