apartamente noi bucurești

Reședința La pallissa

Această reședință minunată fost proiectată de o echipa de arhitecti. După cum puteți vedea, aceasta nu este deloc o casă obișnuită. Clădirea inițială a fost ridicată în secolul al XVI-lea și acum a fost adaptată, pentru a găzdui trei apartamente noi, destinate în principal utilizării de vară. Această facilitate are o structură solidă minunată construită din piatră cu tehnici seculare.

Pereții groși oferă o izolație perfectă reușind să mențină în interior o temperatură constantă, indiferent de soarele puternic care înconjoară exteriorul. Datorită înălțimii originale a structurii, noul design a putut fi implementat pe două niveluri: parterul cu o minunată bucătărie open space și zonă de luat masa, combinate într-un amestec superb de zonă de living și un dormitor frumos la etaj. Remarcabilele grinzi de lemn originale și pereții de piatră acționează acum ca o carcasă de protecție pentru interiorul modern, cu mobilier minimalist.

Există două seturi de contrast în acest design foarte ușor de observat. Primul combină două culori: alb și rosu" 31562 target="_self">roșu, ca într-o adevărată casă modernă, iar al doilea contrast evidențiază imaginea mai mare, combinația de pereți goi din piatră și un miez modern. În ultima vreme, am văzut multe structuri vechi aduse la viață de oameni care doresc un loc autentic pentru a se relaxa și a se bucura de aerul curat, de frumusețile și peisajul rural.

crossmenu