apartamente noi bucurești

Apartament mic o renovare eficientă în formă de L

Cu un spațiu total de locuit de 64 de metri pătrați, acest apartament din Yokohama, Japonia, nu este tocmai spațios, dar nici mic, cum ar fi un apartament cu eficiență, de exemplu. După ce a fost renovat de arhitecții Sinato, o firmă premiată care știe cum pentru a profita la maximum de spațiile mici, apartamentul a devenit diferit de orice alt spațiu din acel complex vechi de 26 de ani.

Cea mai interesantă caracteristică este un perete din lemn în formă de L care a fost adăugat în timpul renovării. Acest element a fost inserat aici pentru a oferi intimitate zonei de dormit, menținând în același timp restul spațiului deschis.

Paravanul este realizat din lemn și are o secțiune superioară din sticlă pentru a menține tavanul neîntrerupt și fluid. Pe lângă separarea celor două zone principale, peretele servește și ca piesă de mobilier, oferind spațiu de depozitare și afișare pentru lucrări de artă, cărți și alte lucruri.

Ferestrele mari permit luminii să pătrundă în zona de living, dar și în dormitor. Deci, chiar dacă există această ciudată compartimentare a spațiului, ambianța este luminoasă, deschisă și primitoare pe tot parcursul.

Un dulap mare are grijă de necesitățile de depozitare și este amplasat convenabil aproape de zona de dormit. Este o piesă de mobilier imensă, din podea până în tavan, dar finisajul din lemn natural nu o face atât de impunătoare.

Planul deschis este împărțit în două aripi. Una conține bucătărie și spații de luat masa, iar cealaltă este o zonă de spargere și birou. Zona mică de living este simplă, include doar elementele de bază, cum ar fi canapeaua, o masă laterală și un birou în fața ferestrei.

Există scaune suplimentare oferite de peretele despărțitor și de banca care se înfășoară în jurul bazei sale. Sub, o serie de sertare extensibile oferă spațiu de depozitare.

Bucătăria și zona de luat masa sunt proiectate orizontal de-a lungul peretelui. Sunt moderne și minimaliste, cu blaturi netede, aparate eficiente din punct de vedere spațial și mobilier elegant.

Bucătăria profită de rafturile deschise și rămâne simplă și practică.

Zona de luat masa are o masă cu blat din sticlă și un set de scaune cu diferite forme, modele și culori. Este un detaliu jucăuș care oferă apartamentului un aspect relaxat și relaxat.

Chiuveta este, de asemenea, integrată în acest plan deschis. Poate fi văzut aici, în partea laterală a zonei de lounge. Amplasarea sa este puțin neobișnuită, dar nu nepractic.

crossmenu