apartamente noi bucurești

Apartament New Yorker de 165 m² în Danemarca

Apartamentul „New Yorker” din Danemarca este un loc frumos de 165 m² în nordul capitalei daneze, Copenhaga. „New Yorkerul” are un aspect foarte curat și este doar un amestec potrivit de stil clasic scandinav aromat cu un pic de stil loft „New Yorker”.

Contrastele albe și întunecate conferă locului un aspect modern. Pereții sunt, în general, albi, cu excepția cazului în bucătărie, o parte a peretelui are un aspect antic frumos, cu cărămizi lăsate intacte. Pereții albi contrastează cu mobilierul care, în general, este negru. Unul dintre primele lucruri pe care le observați în apartament este șemineul inclus în perete, conferă un aspect vechi de la țară cu teracota și lemnul de foc.

Îmi pot imagina că stau în sufragerie, cu prietenii sau familia, cu un pahar de whisky clasic pe masă, făcând brainstorming cu următoarea idee de afaceri. Apartamentul camerei arată atât de spațios. Canapeaua mare este așezată ca un colț de lectură și o masă de luat masa oferă locuri pentru până la opt persoane. În cele din urmă, acest apartament este un loc foarte confortabil pentru a locui.

În opinia mea, există multe lucruri care să vă placă la acest loc minunat, mobilier, decor, artă, totul este bine ales și funcționează excelent aici, chiar și cu o schemă de culori limitată, locul este confortabil.

crossmenu