apartamente noi bucurești

Apartament primitor cu balcon frumos

Acest apartament însorit este situat într-o clădire care datează din 1885. Are o istorie bogată și a fost complet renovat de două ori. Apartamentul în sine a trecut prin mai multe renovări și are în prezent un decor simplu și foarte primitor. Are două camere spațioase, o bucătărie și un balcon mare orientat spre sud-vest. Bucătăria a fost recent renovată și este complet echipată cu tot ce aveți nevoie.

Locația în sine este foarte frumoasă. Apartamentul oferă intimitate, iar majoritatea camerelor sunt orientate spre curte. Aici, pe Third Avenue, cea mai mare parte a clădirii datează din anii 1800 și începutul anilor 1900. Această clădire specială este foarte bine conservată și a fost restaurată cu atenție la frumusețea sa originală. Acest apartament este deosebit de frumos. Are o schemă de culori luminoase și un decor interior simplu și totuși sofisticat.

Holul este caracterizat de pereți de cărămidă care creează o senzație rustică. Include dulapuri mari și unități practice de depozitare. Bucătăria are, de asemenea, o mulțime de dulapuri de depozitare. Are gresie albă pe podea și lumini dimmabile și oferă, de asemenea, acces la balcon. Este o zonă mare în aer liber, cu multe plante proaspete și scaune confortabile.

Apartamentul găzduiește în plus o zonă de living mare, cu un decor foarte luminos și aerisit, podele din lemn și pereți proaspăt vopsiți. Dormitorul este suficient de mare pentru a găzdui un pat dublu, un dulap mare și o zonă de lucru. Are ferestre orientate spre sud, orientate spre curte. Apartamentul are și un subsol, perfect pentru depozitare, zone de joacă, un birou, o sală de jocuri sau o zonă pentru oaspeți.

crossmenu