apartamente noi bucurești

Apartamentul se armonizează cu natura prin elemente Art Nouveau

Acesta este un alt proiect inspirat din partea arhitecților de la OOOOX. Finalizat în 2013, apartamentul a fost complet reproiectat și în forma sa actuală combină o varietate de elemente contemporane și accente art nouveau pentru un decor holistic și armonios.

Zona socială include spațiul de locuit, spațiul de luat masa și o bucătărie deschisă. Grinzile de tavan expuse vopsite în alb oferă o atmosferă industrială subtilă și contribuie la aspectul eclectic general.

Bucătăria nu este deloc invazivă. Are dulapuri albe și blaturi albe, iar partea superioară lipsește mobilier, singurul element afișat fiind o simplă oglindă cu un cadru dreptunghiular întunecat care contrastează cu fundalul alb.

O insulă de bucătărie din beton separă două zone. Incorporează aparate încorporate și are un aspect simplu și solid. O porțiune a insulei are rolul de bar și are ca accesoriu un scaun subțire Gubi 3.

Zona de luat masa se află în centrul spațiului. Are o masă extrem de interesantă, cu o bază metalică solidă și un blat gros din lemn, care prezintă imperfecțiunile sale unice într-un mod foarte bun. Un set de scaune Gubi 53 sunt întinse în jurul mesei.

Scaunele au fost alese pentru a avea trei culori diferite, de la alb la gri și apoi la negru, încorporând această tranziție lină în decorul spațiului.

Pentru această zonă principală a fost aleasă o lampă cu pandantiv AIM LED. Cablurile sale sunt suspendate de tavan și grinzile la diferite înălțimi, iar pandantivul acoperă o zonă destul de mare în acest fel.

La capătul opus al camerei se află zona de relaxare. A fost conceput ca un spațiu informal, cu o canapea elegantă de culoare crem și o lampă de podea cu o structură ramificată care ramifică în trei direcții, la fel ca ramurile unui copac.

Un șemineu negru cu un design tradițional contrastează cu secțiunea de perete alb, dar, în același timp, se coordonează cu alte caracteristici de accent din cameră. Peretele accentului are o textură și un finisaj cu adevărat interesante. Introduce un set de tonuri de pământ în decor.

Un fotoliu cu adevărat șic, cu spătar înalt și curbe și picioare frumoase, completează canapeaua și cele două mese laterale cilindrice. Aspectul său catifelat îi conferă un aspect extra confortabil. Din acest unghi vă dați seama, de asemenea, că decorul general este într-adevăr coeziv și că elementele de la capetele opuse ale camerei se coordonează perfect.

Radiatoarele sunt poziționate sub ferestre și au fost ascunse și mascate.

Apartamentul nu este doar simplu și armonios, ci și foarte bine organizat și conceput pentru a profita la maximum de fiecare mică porțiune de spațiu. La fel ca acest perete al bibliotecii, de exemplu, care se înfășoară în jurul ușilor interioare uriașe.

Sau felul în care stă acest fotoliu elegant în acest colț, completat de două piese încadrate de decor de perete și o pernă cu modele confortabile.

Există, de asemenea, acest hol îngust / dressing care găzduiește o mulțime de depozitare sub formă de rafturi, compartimente ascunse și rafturi pentru îmbrăcăminte. Pungile din piele sunt foarte chic, la fel și culorile și texturile juxtapuse.

Baia este un spațiu ciudat, cu unghiuri ciudate. Dar aceste detalii îi oferă mai mult caracter, ceea ce este de fapt un detaliu extraordinar în acest caz. Ne place foarte mult faptul că radiatorul este negru în această cameră și că se coordonează cu peretele gri închis.

Albul și negrul par a fi cele două culori principale în acest caz și au fost folosite frumos și în proporții mari.

Apartamentul este plin de accesorii ciudate și elemente de accent, cum ar fi această lampă din biblioteca de acasă, care are baza în formă de iepure.

Și vorbind despre lămpi, corpurile de iluminat sunt întotdeauna atrăgătoare, în fiecare porțiune a apartamentului. Acest hol, de exemplu, încorporează două tipuri diferite de corpuri de iluminat. Este de fapt același design, lampa cu pandantiv Kimono, dar cu forme diferite.

Un scaun extensibil stă în colț, în fața imensei oglinzi încadrate și adaugă un plus de unicitate spațiului.

Dormitorul și baia privată formează un singur spațiu fără separare vizuală între aceste două funcții.

O cadă de sine stătătoare a fost așezată în fața ferestrelor, cu două lămpi suspendate nr. 303 agățate deasupra ei.

Chiuveta este poziționată în colțul camerei, orientată și spre o fereastră. O oglindă rotundă Adnet este suspendată pe perete chiar deasupra ei și același tip de lampă de perete pe care tocmai l-am descris a fost folosit și aici

Patul are o tăblie capitonată de culoare gri deschis, așezată pe un covor cu accent modelat. O lampă cu pandantiv fantomă a fost aleasă pentru această zonă. Puteți vedea corpul de iluminat suspendat deasupra patului și umbra unui candelabru vechi pe perete. Cele două sunt conectate și formează un singur design. Un alt element ciudat ales special pentru capacitatea sa de a adăuga caracter spațiului.

crossmenu