apartamente noi bucurești

Minimalist cu o întorsătură artistică – Design contemporan de A-Cero

O casă cu un design minunat, dar simplu, un loc pe care oricine i-ar plăcea să-l numească acasă – așa putem descrie cel mai bine reședința pe care am găsit-o în Las Rozas, Spania. Casa a fost proiectată de firma de arhitectură A cero. Arată simplu, dar, în același timp, are un impact vizual puternic și o arhitectură foarte atrăgătoare.

Arhitecții au combinat elemente de design contemporan cu accente clasice atemporale pentru a crea o casă care nu numai că arată impresionant, dar se simte și extrem de sofisticată și elegantă. Clădirea are trei etaje în total și are o suprafață de 762,47 metri pătrați. Începând de jos, există subsolul, parterul și primul etaj. Zona principală este parterul unde se află toate zonele sociale.

Aici puteți găsi camera de zi, sala de mese și o zonă de lounge. Există, de asemenea, o bucătărie spațioasă, o baie și o verandă, toate la același nivel. Dormitoarele sunt situate la ultimul etaj de unde beneficiază de priveliști uimitoare prin ferestrele mari. Conexiunea interior-exterior este puternică în toată casa. Există două piscine, o curte mare și două jacuzzi, exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă relaxa complet și a vă relaxa.

crossmenu