apartamente noi bucurești

Mosterul lui Frankenstein a fost readus la viață

Acesta este un hotel din gheață. Dar acesta nu este singurul lucru interesant. Hotelul are o suită foarte interesantă, proiectată de un studio de arhitectura și care arată ca laboratorul în care a fost creat monstrul lui Frankenstein.

Aceasta este o cameră care impresionează în două moduri. În primul rând, este făcut din gheață și este rece chiar și fără toate celelalte elemente. Celălalt lucru unic este tema aleasă pentru decor. Designerii au crezut că ar fi interesant să interpreteze povestea în gheață și zăpadă. Așa că au creat patul monstrului, mașinile pentru computer și paharele gigantice de laborator și toate sunt făcute din gheață. Nu există nici un monstru și nici un om de știință în cameră, astfel încât să puteți juca unul dintre roluri, dacă doriți.

Suita hotelului este intitulată „It’s Alive”. Designerii au folosit blocuri uriașe de gheață din râul Tome pentru a construi mobilierul și au folosit ferăstraie cu lanț și dalte de gheață pentru a modela blocurile în formele dorite. Modelele de suprafață, cum ar fi detaliile de pe computer, au fost create folosind o moară. Camera are, de asemenea, pereți gravați care dau impresia de zidărie și are, de asemenea, o trapa în tavan. Întregul spațiu este animat de iluminare cu LED.

crossmenu