apartamente noi bucurești

Paradis la Vila Aqualina din Koh Samui

Amplasată într-un pitoresc pitoresc al muntelui și oferind vederi impresionante asupra insulei vecine Koh Phangan, Aqualina Holiday Villa este o reședință uimitoare. Situată în Koh Samui, Thailanda, această casă este un exemplu de arhitectură durabilă și aspect rafinat într-o casă de vacanță pe care trebuie să o vezi.

Casa cu trei dormitoare și patru băi are o construcție modernă, cu o paletă albă subțire, astfel încât grădinile tropicale și de pe acoperiș ale proprietății să iasă în evidență. Fiecare punct în picioare dezvăluie o perspectivă extraordinară, deoarece clădirea în formă de L este înfășurată în jurul piscinei și are vedere la mare dincolo. Un alt lucru uimitor la ea este piscina dreptunghiulară care se aliniază perfect cu forma geometrică a vilei.

Interiorul este foarte modern și are ferestre mari din sticlă care deschid casa spre peisaj. Această vilă uimitoare prezintă camere mari, aerisite, cu un design elegant și minimalist. Mai mult, toate caracteristicile superbe, cum ar fi corpurile de iluminat sau mobilierul alb, sunt declanșate de tonurile întunecate ale peretelui lambrisat din lemn sau de blatul de granit negru.

Aqualina Holiday Villa este o escapadă superbă, unde puteți savura o băutură lângă piscină, reflectând în același timp culorile divine ale cerului thailandez de deasupra. Cea mai bună parte este că această vilă minunată este disponibilă pentru închirieri de vacanță.

crossmenu