apartamente noi bucurești

Sala Doyle de arhitectul Specht Harpman

Sala Doyle este un proiect realizat de arhitectul Specht Harpman. Este o sală contemporană situată în Austin, Texas, SUA, contractată către VRW Construction Company.

Sala nu se teme de spațiu și ocupă o suprafață totală de metri pătrați de peste treizeci și trei de mii. Are suficiente camere pentru a găzdui săli de clasă suplimentare, săli de facultate și o cafenea suplimentară, unde studenții își pot savura băuturile răcoritoare între clase. Toate acestea Harpman și echipa realizează cu funcționalitate, vizionare, captând în același timp nevoile estetice ale unei instituții competitive.

Finalizate în 2009, renovatorii sălii Doyle rămân fideli promisiunii lor de utilizare corectă a spațiului, în timp ce integrează tradiția designului școlii vechi cu cea contemporană, toate creând o fuziune minunată de academicieni și arhitecturi.

Împreună cu un design interior atent și o amenajare a teritoriului uimitoare, sala Doyle oferă studenților și personalului un mediu perfect de învățare, relaxare și parteneriat. {Found on archdaily}

crossmenu