apartamente noi bucurești

Un apartament mic, dar foarte bine organizat în Camogli

Nu poți aprecia cu adevărat tot spațiul pe care îl ai atunci când locuiești într-o casă mare. Trebuie să experimentați trăirea într-un spațiu mic pentru a înțelege cât de valoros este fiecare centimetru de spațiu și pentru a vă deschide mintea către soluții noi. Doar atunci poți fi creativ. Un exemplu perfect pentru acest lucru este acest mic apartament. Poate fi găsit în satul de pescari Camogli situat în provincia Genova, Italia.

Apartamentul se numește Harbour Attic, un nume foarte potrivit pentru acesta având în vedere locația, priveliștile și structura. A fost proiectat de Gosplan. Echipa a încercat să profite la maximum de spațiul disponibil.

Chiar dacă camerele sunt foarte mici, ele sunt, de asemenea, decorate frumos. Există un echilibru frumos între spațiu și tot ce conține. Spațiul limitat a fost un stimulent pentru ca designerii să se gândească din cutie. Au venit cu soluții neobișnuite pentru a rezolva problema depozitării și, de asemenea, pentru a face camerele să se simtă aerisite.

Este un exemplu minunat care ne arată că orice spațiu mic poate fi confortabil dacă știi cum să te uiți la el. Scopul acestui proiect neobișnuit a fost de a face două dormitoare, un studio, un living, o bucătărie și o baie. Acoperișul gambrelului nu a ușurat lucrurile, mai ales având în vedere suprafața limitată a podelei. Cu toate acestea, provocarea nu a fost imposibilă.

Acest apartament personalizat are un interior inteligent. Nu există piese de mobilier inutile și tot ceea ce ar putea fi montat pe perete, mai degrabă decât să ocupe spațiu, este deja pe perete. Bucătăria este mică și ocupă doar un colț al camerei în plan deschis. Nu există delimitări vizuale între aceste spații. Este mai degrabă un spațiu comun cu o structură flexibilă și multifuncțională. Decorul este simplu și eficient din punct de vedere spațial.

crossmenu