Apartamentul inspirat de LEGO pune un design jucaus

Nu există o limită de vârstă maximă pentru jucăriile LEGO, indiferent de ceea ce spune cutia. Nu trebuie să fii un copil pentru a-ți plăcea să te joci cu blocurile LEGO și cu siguranță nu trebuie să fii un copil pentru ca casa ta să fie inspirată de LEGO. Da, puteți face acest lucru și dacă aveți nevoie de imagini pentru a demonstra acest lucru, aruncați o privire la designul interior creat de HAO Design Studio pentru acest apartament din orașul Kaohsiung, Taiwan.

Apartamentul măsoară în total 122 de metri pătrați și a fost reproiectat în 2015 când a fost aleasă o temă inspirată de LEGO pentru întregul spațiu. Designerii au reușit să găsească combinația potrivită de practic și distracție prin combinarea elementelor jucăușe cu cele minimaliste sau neutre.

Având în vedere că acesta este doar un proiect inspirat de LEGO, toate referințele nu sunt neapărat la scară și nu reflectă culorile reale LEGO. Cu toate acestea, acestea sunt foarte sugestive. Zona de locuit este definită de o insulă jucăușă asemănătoare unei piscine.

Aceasta este, de fapt, o zonă de relaxare rotundă scufundată, cu o depresiune centrală, care o face să semene cu o piscină sau o groapă de bilă. Secțiunea albastră bogată este încorporată într-o platformă ridicată, cu depozitare încorporată. Sertarele integrate în suprafața podelei ridicate sunt concepute pentru a arăta ca niște blocuri de construcție LEGO.

Variația înălțimii în cazul podelei are și rolul de a defini mai bine fiecare zonă funcțională pe lângă includerea tuturor acestor depozite utile. Zona de relaxare a iazului de joacă este punctul central de atenție pentru spațiul de locuit, în timp ce bucătăria și zona de luat masa sunt situate la capătul opus al planului de etaj.

Albastrul bogat al canapelelor se coordonează cu balustrada în stil piscină la intrare, plăcile acvamarine, bara în formă de placă de surf, precum și alte mici detalii pentru a seta o temă.

Pereții camerei de zi includ diverse opțiuni de rafturi. Unul dintre pereți, de exemplu, are un set de rafturi curbate din lemn deschis, în timp ce altul este acoperit cu o unitate de perete masivă care încorporează depozitare ascunsă și câteva dulapuri deschise cu culori îndrăznețe.

Griul beton folosit pentru pereții din tot apartamentul sporește designul și culoarea mobilierului, mai ales în cazul bucătăriei. Combinația dintre beton gri și mandarină veselă este perfectă.

Zona de luat masa este definită de o masă / bar multifuncțional. Are o margine de cascadă pe o parte și este susținută de module inspirate de LEGO, pe de altă parte. Aceste module au culori diferite și sunt duble ca sertare de depozitare. Lângă masă se află un modul compact format din mobilier alb simplu, cu aparate încorporate și perete de tablă.

Combinația de culori afișată până acum este reiterată în tot apartamentul sub o mulțime de forme. Un exemplu este ventilatorul de tavan. În plus, referințele LEGO sunt, de asemenea, frumos răspândite în camere și vin într-o mulțime de forme ciudate. Verificați pixelatul Vincent Van Gogh realizat din piese LEGO sau accesoriile LEGO reale afișate în secțiunea de colț verde a unității de perete alb.

Dormitoarele sunt situate pe partea opusă a apartamentului, iar amenajările lor interioare sunt, de asemenea, distractive și colorate, cu pereți de tăblie verde strălucitor și uși cu baie privată, combinate cu nuanțe de turcoaz și gri.

Albul este culoarea principală în cazul celui de-al doilea dormitor, iar albastru și galben sunt culorile de accent. Designerii au folosit nuanțe mai moi în acest caz pentru a stabili o ambianță liniștită și relaxantă.

Având în vedere cât de distractiv și creativ a fost acest întreg proiect, putem înțelege cu ușurință de ce echipa de la HAO Design a sărit cu șansa de a-l scoate în evidență și de a include blocuri gigantice LEGO ori de câte ori este posibil. Întregul design aduce amintiri din copilărie la viață, dar într-un mod clasic și adult.

Mosterul lui Frankenstein a fost readus la viață

Acesta este un hotel din gheață. Dar acesta nu este singurul lucru interesant. Hotelul are o suită foarte interesantă, proiectată de un studio de arhitectura și care arată ca laboratorul în care a fost creat monstrul lui Frankenstein.

Aceasta este o cameră care impresionează în două moduri. În primul rând, este făcut din gheață și este rece chiar și fără toate celelalte elemente. Celălalt lucru unic este tema aleasă pentru decor. Designerii au crezut că ar fi interesant să interpreteze povestea în gheață și zăpadă. Așa că au creat patul monstrului, mașinile pentru computer și paharele gigantice de laborator și toate sunt făcute din gheață. Nu există nici un monstru și nici un om de știință în cameră, astfel încât să puteți juca unul dintre roluri, dacă doriți.

Suita hotelului este intitulată „It’s Alive”. Designerii au folosit blocuri uriașe de gheață din râul Tome pentru a construi mobilierul și au folosit ferăstraie cu lanț și dalte de gheață pentru a modela blocurile în formele dorite. Modelele de suprafață, cum ar fi detaliile de pe computer, au fost create folosind o moară. Camera are, de asemenea, pereți gravați care dau impresia de zidărie și are, de asemenea, o trapa în tavan. Întregul spațiu este animat de iluminare cu LED.

Școala verde din bambus din Indonezia

Un nou val în lumea clădirilor verzi a fost creat de casa ecologică franceză în formă de deal. Mai ales vitrinele școlii verzi care folosesc bambusul ca materiale de construcție în Indonezia au făcut furori în lumea arhitecturii moderne.
Unele dintre structurile din bambus sunt în mod clar eficiente pentru iubitorii de natură. Construcția dedicată a acoperișului cu bambusuri cu frunze și alte materiale este un design nou în lumea arhitecturală.

Cu toate articolele verzi, reciclabile și durabile, casa ecologică franceză în formă de deal nu emite nicio emisie de seră și de aceea sunt destul de populare ca structură economică modernă. O altă structură similară este casa în formă de deal, cu parc de reciclare a apei, care este un mare avantaj pentru mediu.

Casă de bambus alimentată de soare – Un design de casă ecologic

Casele ecologice și durabile nu sunt tocmai rare în zilele noastre. Cu toate acestea, o casă din bambus nu este ceva ce vedeți în fiecare zi. De aceea ni se pare atât de interesant. Aproape în întregime construită din bambus, casa a fost un proiect al Universității Tonji și poate fi găsită în Shanghai.

Inspirația pentru proiect a venit din natură și puteți vedea cât de natural se simte întregul design. Forma casei, acoperișul, pereții și structura generală au un aspect organic. În plus, casa este alimentată cu energie solară, ceea ce o face și mai interesantă. În ceea ce privește designul, casa este o combinație de elemente tradiționale și moderne cu puternice influențe chinezești.

Proiectul este rezultatul muncii în echipă realizate de 20 de studenți, postuniversitari și medici dintr-o varietate de domenii care au lucrat împreună pentru a crea ceva diferit. Un concept interesant care propune utilizarea energiei regenerabile în zonele urbane. Ceea ce ne place cel mai mult la proiect este faptul că casa are personalitate și își îmbrățișează moștenirea. Este ca și cum ai vedea o versiune modernă și actualizată a unei vechi case tradiționale.

Eleganța unei cabane rustice

Design-ul modern care poate fi regăsit în interiorul cabanei aflate în mijlocul naturii dezvăluie partea elegantă și contemporană a acesteia. Aerul rustic este combinat cu eleganța și formează o atmosferă unică și primitoare. Proprietarii și-au dorit spații de odihnă diferențiate de spațiile de lucru sau de servit masa, iar arhitecții au pus în practică dorința acestora făcând cabana un vis devenit realitate.

Ușile franceze ascund bucătăria, dining-ul și o toaletă pe una dintre laturi, iar pe cealaltă poate fi găsit un pat dublu. Datorită compartimentării, patul devine și loc de petrecere a timpului pe decursul zilei. Pardoseala de lemn inspiră stilul rustic care este completat de fundalul alb. Dulapurile, mobilierul și accentele de culoare oferă căldură spațiului și un plus de eleganță.

Baia este o încăpere elegantă plină de strălucire. Culorile senine și finisajele șlefuite dau senzația de curat. Dacă doriți să admirați uimitorul peisaj, nu este nevoie să părăsiți cabana pentru că priveliștea poate fi văzută din interior. Totuși, dacă doriți să vă bucurați de aer curat, terasa și grădină sunt concentrate asupra lacului, iar bucătăria de vară dotată cu grătar dezvăluie natura în toată splendoarea ei.

Această minunată cabană a folosit natura ca fiind un element liniștitor pentru trup și suflet, regăsindu-se și în spațiile interioare care sunt decorate într-un stil elegant și confortabil.

Cabana rustică elegantă

Această casă de vacanță este o ilustrare încântătoare a avantajelor designului modern din mijlocul naturii. Cabana rustică de lux este situată pe dealuri și este cât se poate de primitoare. Interiorul fără probleme al acestei frumoase cabane adoptă un aspect simplu, pentru a crea zone de lucru și de odihnă distincte în dimensiunile sale.

Ușile franceze generoase se deschid într-un miez curat, netezit, cu toaletă și bucătărie și zonă de luat masa pe o parte și un modest pat dublu pe de altă parte. De asemenea, patul se dublează ca loc de petrecere a timpului liber în timpul zilei. Pardoseala din lemn și pereții albi strălucitori conferă o senzație rustică, în timp ce dulapurile, accentele pictate cu căldură și mobilierul reciclat adaugă un plus de șic neglijent. Rafturile nefinisate din bucătărie, de exemplu, sunt confecționate dintr-o ladă veche de Pepsi.

Baia ar putea oferi o atmosferă de hotel de lux, cu culorile sale senine, finisajele șlefuite și interioarele fără pată. Răspândirea spațiilor oferă șansa de a experimenta priveliștile în aer liber, fără a fi nevoie să pășiți prea departe. Terasa și grădina sunt un loc cu vederi splendide asupra lacului și nu numai, în timp ce bucătăria în aer liber cu grătar este perfectă pentru zilele însorite de vară.

Această cabană de țară celebrează frumusețea printr-un design subtil și inteligent. Subevaluat în vocabularul său, oferă o viață elegantă și confortabilă, care permite mediului înconjurător să aibă grijă de răsfățurile spațiale.

Apartament modern cu două camere în Gothenburg

Acest apartament are 52 de metri pătrați, dar este surprinzător de spațios și luminos. Are două camere și o bucătărie aerisită, iar valoarea lui de piață la momentul acesta este de 1.795 milioane SEK. Apartamentul este situat în Kungsladaugård, o regiune a orașului Gothenburg, într-o clădire care datează din anul 1924. Este un apartament minunat, la etajul trei al unei clădiri cu trei etaje.
Apartamentul a fost frumos restaurat și prezintă ferestrele originale pe partea de est și vest, dar și pardoseala, lambriurile și ușile cu oglinzi originale. Acestea sunt toate elementele care au fost conservate în timpul renovării și cele care creează farmecul și personalitatea apartamentului.

Bucătăria este spațioasă și are o atmosfera de stil industrial. Este orientat spre est și este luminos. Bucătăria este mare și are destul spațiu pentru o zonă de luat masa. Este în formă de pătrat, iar acest lucru permite încadrarea multor aranjamente diferite și opțiuni de decorare.
Zona de living este și ea în formă de pătrat, iar acest lucru o face să fie versatilă și ușor de decorat. Este un spațiu flexibil, cu ferestre orientate spre vest, care privesc spre castele. În sufragerie se poate plasa foarte ușor o canapea, o masă de cafea, o bibliotecă sau o servantă și două fotolii confortabile. Dormitorul are ferestre orientate spre vest, cu priveliște spre un peisaj verde. Este un spațiu liniștit, perfect pentru relaxare. În dormitor găsim un pat dublu, un șifonier și un fotoliu, dar poate găzdui, de asemenea, și un mic spațiu de lucru, dacă este necesar. Per total, este un apartament frumos, care nu este exagerat de mic, dar totuși primitor și prietenos.

O casă veselă, luminoasă și strălucitoare

Această casă este caracterizată prin voie bună și veselie. Decorul creat este pur și simplu magic, conturând o poveste cu multe zâmbete datorită stilului inspirațional adoptat. Dacă vă doriți o casă inundată de fericire, atunci trebuie să aruncați o privire asupra acestui apartament, Decorul jucăuș redă o senzație relaxantă care vă duce cu gândul la “acasă”, transformând o simplă casă în căminul dumneavoastră.

A fost amplasat mobilier din lemn pentru a aduce un accent pe fundalul alb, iar covorul aduce un plus de frumusețe în apartament. Scara a fost realizată cu un decor care pare a fi uzat pentru a atrage privirile de la design-ul modest din jur. Dulapurile au fost alese într-o nuanță de alb și sunt extrem de moderne, iar florile multicolore au rolul de a aduce puțină viață căminului.

Întreaga casă este inundată de lumină naturală, iar toată casă pare strălucitoare și extrem de spațioasă. Canapeaua gri este amplasată lângă un perete și este decorată cu pături și perne într-o nuanță aprinsă. Dulapul vintage este pus strategic între cele două ferestre pentru a adăuga mult mai multă căldură locului. Deasupra dulapului a fost adăugată o oglindă rotundă pentru o notă creativă în decorul plin de culoare.

Camera copilului este una dintre cele mai vesele încăperi din casă. Aceasta este dotată cu o fereastră mare și este pictată în tonuri de verde și albastru. Pentru mai multă distracție, în cameră a fost pus un cort pentru un băiețel cu spirit aventurier. Lumina de pe tavan încălzește mobilierul de lemn de un alb strălucitor și scoate în evidență tapetul de pe pereți.

Îmbunătăți decorul: inspirație pentru o casă veselă

Dacă ați dorit vreodată să creați ceva mai multă veselie în casa dumneavoastră, ar trebui să aruncați cu siguranță o privire asupra acestui design exuberant. Această casă veselă este plină de atâta inspirație. Are un design coeziv, un decor jucăuș și o senzație relaxată, care exprimă doar cuvântul „acasă”. Atât de luminos și frumos.

Mobilierul din lemn adaugă căldură designului alb, iar un covor mic cu model adaugă și mai mult interes spațiului frumos. Scara uzată și decorul distractiv păstrează designul relaxat și modest. Dulapurile albe moderne oferă spațiu de depozitare, iar florile uimitoare adaugă și mai multă vioiciune acestei case fericite.

Ferestrele mari luminează spațiul și mai mult, iar o canapea gri se așează pe perete. Canapeaua este decorată cu perne și pături modelate, adăugând un pic de contrast și interes designului. Adorăm dulapul de la mijlocul secolului al XX-lea așezat între ferestre, adaugă multă căldură spațiului. O oglindă circulară se află deasupra dulapului, iar iluminatul unic adaugă o notă distractivă și creativă. Decorul plin de culoare sunt perfecte, adăugând multă creativitate acestui apartament.

Camera copiilor este unul dintre spațiile noastre preferate din această casă. O fereastră mare, nuanțe de verde și albastru minunat, și un cort minunat creează un design distractiv și interesant. Lumina de tavan este încântătoare, aducând un pic mai multă textură în cameră, iar mobilierul din lemn încălzește albul strălucitor. Suntem îndrăgostiți de acel tapet.

Reședința La pallissa

Această reședință minunată fost proiectată de o echipa de arhitecti. După cum puteți vedea, aceasta nu este deloc o casă obișnuită. Clădirea inițială a fost ridicată în secolul al XVI-lea și acum a fost adaptată, pentru a găzdui trei apartamente noi, destinate în principal utilizării de vară. Această facilitate are o structură solidă minunată construită din piatră cu tehnici seculare.

Pereții groși oferă o izolație perfectă reușind să mențină în interior o temperatură constantă, indiferent de soarele puternic care înconjoară exteriorul. Datorită înălțimii originale a structurii, noul design a putut fi implementat pe două niveluri: parterul cu o minunată bucătărie open space și zonă de luat masa, combinate într-un amestec superb de zonă de living și un dormitor frumos la etaj. Remarcabilele grinzi de lemn originale și pereții de piatră acționează acum ca o carcasă de protecție pentru interiorul modern, cu mobilier minimalist.

Există două seturi de contrast în acest design foarte ușor de observat. Primul combină două culori: alb și rosu" 31562 target="_self">roșu, ca într-o adevărată casă modernă, iar al doilea contrast evidențiază imaginea mai mare, combinația de pereți goi din piatră și un miez modern. În ultima vreme, am văzut multe structuri vechi aduse la viață de oameni care doresc un loc autentic pentru a se relaxa și a se bucura de aerul curat, de frumusețile și peisajul rural.