apartamente noi bucurești
concept

Concept

Alameda Residence este un proiect special, ce îmbină construcția de calitate și finisajele premium, cu o poziționare ideală, la nord de capitală. În curând, acesta va include și locuri de joacă pentru copii și un after school, astfel încât locatarii se pot bucura de toate beneficiile, chiar în ansamblu.
Alameda Residence-Concept
Alameda Residence-Concept
concept

Despre dezvoltator

Alameda este un proiect al dezvoltatorului imobiliar MORENO DEVELOPMENT SRL; acesta s-a remarcat mai întâi în Spania, unde a construit o serie de locuințe de succes, începând cu anul 1997.

Din 2004, compania este prezentă și pe piața din România, unde s-a impus rapid pentru calitatea lucrărilor sale și finisajele premium. Dezvoltatorul alege în general zone cu o apropiere imediată față de capitală, pentru a oferi viitorilor locatari un trai mai liniștit, dar și acces la facilitățile orașului.
despre

Despre ansamblu

Alameda Residence se află în Mogoșoaia, Ilfov, având alături două păduri, pentru un plus de verdeață și aer curat. Locatarii de aici au astfel la dispoziție un loc ideal pentru plimbări în natură; ei se pot bucura și de atracții din zona de nord a capitalei, precum Grădina Zoologică sau parcuri și muzee.

Calitatea și siguranța construcției, dar și poziționarea foarte bună fac din acest ansamblu rezidențial un loc ideal pentru familii cu copii.

Alameda Residence-Concept
Alameda Residence-Concept
localizare

Aflați ce ne face cu adevărat speciali!

În Alameda Residence veți regăsi toate beneficiile unei construcții de calitate, unde atenția la detalii se vede la fiecare pas. În plus, imobilul este amplasat într-o zonă înconjurată de pădure, parcuri și un lac cu posibilitatea de a face sporturi de apă.
Alameda Residence-ConceptAlameda Residence-Concept

Arhitectură

Stilul arhitectural al acestui ansamblu este unul modern, la care se remarcă liniile clare, dar și câteva detalii deosebite. Ca finisaje, sunt folosite două tonuri de culoare, plus un galben solar pentru ancadramentele speciale ale ferestrelor. Ultimul etaj este retras, sporind caracterul unic al imobilului.
familie

Grijă pentru familie

Atenția la calitatea lucrării și poziționarea într-un mediu verde și ferit de agitația capitalei fac din Alameda locul ideal pentru familii.

Ele au acces rapid însă la educație de calitate, fie la școli și grădinițe din localitate, fie la cele de prestigiu din nordul Bucureștiului. În această zonă a capitalei, familiile găsesc și clinici, centre comerciale mari sau clădiri de birouri.
Alameda Residence-ConceptAlameda Residence-Concept
Alameda Residence-Concept
After School
în ansamblu
Alameda va include în curând și un after school, chiar în incinta complexului rezidențial. Acest lucru reprezintă un mare avantaj pentru familiile cu copii.
Alameda Residence-Concept
locuri relaxare
în ansamblu
Cei ce locuiesc în ansamblu se pot bucura de plimbări sau de exerciții fizice în aer liber, având în vedere accesul imediat la curtea generoasă, dar și la pădurea atașată.
locuri DE JOACĂ
în ansamblu
Complexul este construit pe un teren de 5.000mp, așadar este spațiu suficient pentru a amplasa câteva locuri de joacă pentru copii. Ele vor fi construite în viitorul apropiat, astfel oferind un extra beneficiu familiilor de aici.
crossmenu