apartamente noi bucurești

Localizare

LOCALIZARE: Alameda Residence se află în Mogoșoaia, la 5 kilometri nord de capitală, într-o zonă liniștită. Locatarii au acces imediat în Șoseaua București-Târgoviște și pot ajunge astfel la toate punctele de interes din oraș.

Localizare

Educație

În zonă există mai multe școli și grădinițe, perfecte pentru familiile din ansamblu. Locatarii pot alege pentru copii lor fie unitățile școlare locale, fie pe cele private din nordul capitalei.

Cumpătături

Locatarii își pot face cumpărăturile de la Kaufland Străulești (aflat la 7 minute distanță) sau de la centre comerciale importante, precum Băneasa Shopping City sau IKEA.

Agrement

În imediata vecinătate a ansamblului se află Palatul Mogoșoaia, ce include o zonă mare de verdeață și un lac spectaculos. La doar 2-5 minute avem și Stadionul Mogoșoaia sau complexul sportiv Centrul de Fotbal Mogoșoaia, pentru cei pasionați de puțină mișcare.

Acces și transport

Deși ansamblul se află într-o zonă mai retrasă, acesta oferă acces rapid către mai multe stații de autobuz, dar și la metrou Străulești. Pe aici trece și autostrada București-Târgoviște, ce duce spre multe puncte de interes din capitală.

Transport

În zonă există stații de autobuz, aflate la câteva sute de metri de imobil, așadar accesibile pe jos. Se poate ajunge destul de ușor și la metrou, întrucât stația de metrou Străulești este la doar 9 minute.

Sănătate

Ansamblul este aproape de câteva farmacii, precum Pharmaline sau Farmacia Ana Maria; la câteva minute există mai multe clinici dentare (Perfect Dental Medical Clinic) sau laboratoare (Sante), însă locatarii au acces și la unitățile mai mari din nordul capitalei.
Alameda Residence-Transport
Transport

Acces și transport

Deși ansamblul se află într-o zonă mai retrasă, acesta oferă acces rapid către mai multe stații de autobuz, dar și la metrou Străulești. Pe aici trece și autostrada București-Târgoviște, ce duce spre multe puncte de interes din capitală.
DRUMURI PRINCIPALE
Șoseaua București Târgoviște (DN1A)
Drumul Național Centura București (DNCB)
Aeroport
Aeroportul Național Henri Coandă
Natura

Natură

Alameda este o veritabilă oază de liniște și de verdeață, deoarece aceasta se află lângă Pădurile Bogdana și Motoc. Cei care numesc imobilul ”acasă” au astfel ocazia să se bucure de plimbări în natură și aer curat.
Parcul Mogoșoaia
Zumbaala Wake Park
Pădure lângă ansamblu
Alameda Residence - Natura
Alameda Residence - Agrement
Agrement

Agrement

Locatarii au la dispoziție în apropiere centre de wellness sau de fitness, dar și un parc de aventură (Edenland Park). Zona de nord a capitalei oferă și alte atracții, cum ar fi parcuri, muzee sau Grădina Zoologică București.
Therme București
Grădina Zoologică București
Edenland Park

Avantaje

Familiile ce locuiesc aici au parte de multă verdeață, de la pădurile și parcurile din apropiere, dar și de toate avantajele vecinătății cu capitala. Această ambivalență a complexului înseamnă locatari fericiți, care pot avea tot ceea ce este mai bun din ambele lumi.

avantaje
pozitionare

poziționare

foarte bună
Alameda Residence se bucură de o locație optimă, fiind situat într-o zonă cu aer curat și verdeață. Acesta are acces rapid la Șoseaua București-Târgoviște, la stații de autobuz, dar și la metrou Străulești (aflată la 9 minute distanță).
liniste

cartierul

liniștii
Alameda se află într-un cartier liniștit, situat într-o zonă curată și sigură pentru copii; acest lucru este foarte apreciat de familiile ce locuiesc aici.
Refugiu

Un refugiu

ÎN NATURĂ
Chiar lângă ansamblul rezidențial se află două păduri, ce crează senzația de oază de verdeață și liniște. Astfel, locatarii din Alameda se pot bucura de plimbări în natură, mai puțin zgomot și aer mai curat.
crossmenu